Toplu taşıma Haberleri

toplu taşıma haberleri ve güncel toplu taşıma gelişmeleri, toplu taşıma ile ilgili tüm video, toplu taşıma fotoğrafları ve toplu taşıma haberleri klashaber.com.tr sitemizde


GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 18 yaş altı ile 65 yaş üstündeki vatandaşlara toplu taşıma kullanımı konusunda çağrıda bulundu.

GENEL

Pandemi sürecinde bulaş riskinin getirdiği çekinceler, ulaşımda toplu taşıma yerine kiralık araçları öne çıkardı.

GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Başkan Vahap Seçer öncülüğünde çevreci bir Mersin yaratmak için çalışmalarına devam ediyor.

GENEL
GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Başkan Vahap Seçer öncülüğünde toplu taşıma araç filosunu genişleterek vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı amaçlıyor.

GENEL

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, kentte ihtiyaç duyulan çevre dostu 100 CNG’li otobüs alımı kapsamında 22 milyon Euro’ya kadar dış kredi...

MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi ulaşımın daha modern ve güvenli hale getirilmesi amacıyla başlattığı sürücü eğitim programının ilk dersi yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçe ziyaretleri kapsamında Alanya’da sorunları dinledi.

MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kooperatif ve odalara bağlı şoförlere trafik, halkla ilişkiler, ilk yardım gibi konularda eğitim eğitim vermeye hazırlanıyor.

Antalya’da toplu ulaşım esnafı İbrahim Bardak, otobüste unutulan ve içinde yaklaşık 107 bin liralık döviz bulunan çantayı sahibine teslim etti.

UKOME tarafından yapılan düzenleme ile liseden mezun olan geçler, üniversiteye hazırlık süresince 1 yıl daha indirimli kart kullanabilecekler.