Ticaret ve sanayi odası Haberleri

ticaret ve sanayi odası haberleri ve güncel ticaret ve sanayi odası gelişmeleri, ticaret ve sanayi odası ile ilgili tüm video, ticaret ve sanayi odası fotoğrafları ve ticaret ve sanayi odası haberleri klashaber.com.tr sitemizde


MERSİN

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, “Bu kredi, tam yerinde ve zamanında, çok anlamlı şekilde oluşturulmuştur" dedi.

GENEL

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir...

GENEL

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, coronavirüs pandemisinin tüm dünya ekonomilerini olumsuz etkilediğine değindi.

MERSİN

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

MERSİN

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, corona virüs nedeniyle ellerindeki ürünleri yüksek fiyatla satan fırsatçılara izin vermeyeceklerini söyledi.

MERSİN

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, ‘Anılarla Tarsus Yemekleri’ kitabının yazarı Nuray Okyay ve eşi Metin Okyay’ı konuk etti.

MERSİN

MTSO 29 No'lu Kırtasiye, Matbaa, Reklam Ajansları ve Basın Yayın Hizmetleri Meslek Komitesi, sektörün son yıllarda maruz kaldığı tehditlerden tedirgin.

MERSİN

MTSO Başkanı Kızıltan, yazılı bir açıklama yaparak, son günlerde Suriye’de yaşanan olumsuzlukları ekonomi penceresinden değerlendirdi.

MERSİN

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, Ortadoğu’da yaşanan karamsar tablonun geçeğini, dönemsel olaylarla morallerin bozulmaması gerektiğini kaydetti.

MERSİN

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin de gücünü arkasına alarak üyelerinden gelen sorunlara çözüm bulmaya devam...

MERSİN

MTSO 36 No'lu Yurtdışı Muhtelif Ticaret Meslek Komitesi Meclis Üyeleri, dış ticaret açısından iyi bir yıl bekliyor.

MERSİN

MTSO Meslek Komitesi, sektörü geliştirmek adına Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurmak için çalışmalara başladı.