Soner çetin Haberleri

soner çetin haberleri ve güncel soner çetin gelişmeleri, soner çetin ile ilgili tüm video, soner çetin fotoğrafları ve soner çetin haberleri klashaber.com.tr sitemizde


Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sözleşmesi yaklaşık bir yıl önce sona eren EVKAD Çadırındaki esnafın isteği üzerine süreyi Mart ayı...

Çukurova’da faaliyet gösteren amatör spor kulübü başkan ve yöneticileri Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.  

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Şambayadı, Kabasakal ve Esentepe bölgesinin imar sorunun çözülmesi ile Adana’nın önünün açıldığını söyledi.  

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen tapu dağıtım törenine katılmak üzere 5 Ocak’ta Adana’ya geliyor.  

Çukurova Belediyesi ve Temel İhtiyaç Derneği (TİDER) işbirliği ile 350 aileye gıda yardımı yapıldı.  

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana'nın son 80 yılın en yüksek yağışını aldığını belirtti.

Adana’yı etkisi altına alan sağanak yağmurun neden olduğu olumsuzluklardan,vatandaşların mağdur olmaması için oluşturulan Acil Müdahale Birimi, 24 saat görevde.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yüzüncüyıl Mahallesi’nde yapımına başlanan kapalı semt pazarı inşaatında denetlemelerde bulundu.