Silifke ilçe başkanı Haberleri

silifke ilçe başkanı haberleri ve güncel silifke ilçe başkanı gelişmeleri, silifke ilçe başkanı ile ilgili tüm video, silifke ilçe başkanı fotoğrafları ve silifke ilçe başkanı haberleri klashaber.com.tr sitemizde


GENEL

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

GENEL

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GENEL

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GENEL

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete irtihalinin yıldönümünde şükran ve saygıyla yâd...

GENEL

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

GENEL

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, 19 Eylül gaziler günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, gazilerin ülkenin medarı iftiharı olduğunu vurguladı.

ÖZEL HABER

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, Anneler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 

MERSİN

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, Bitlis’te meydana gelen terör saldırısında şehit düşen Mehmetçiklerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı.

MERSİN

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, polisin huzur ve güvenin mimarı olduğunu vurguladı.

GENEL

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay: "1997 yılının 4 Nisan günü, Hakk'a teslim olan Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş'i rahmetle anıyorum”...