Sağlık bakanı Haberleri

sağlık bakanı haberleri ve güncel sağlık bakanı gelişmeleri, sağlık bakanı ile ilgili tüm video, sağlık bakanı fotoğrafları ve sağlık bakanı haberleri klashaber.com.tr sitemizde


GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı çağrısında bulundu.

SAĞLIK

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımın ardından açıklamalarda bulundu.

GENEL

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’un Sağlık eski Bakanı ve Milliyetçi Hareket Partisi 21 ve 23. Dönem Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr....

GENEL

Geçirdiği beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede tedavisi devam eden eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş'un hayatını kaybettiği bildirildi.

GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu Toplantısı sonrası, "Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlaması olacak mı?" sorusuna temkinli yanıt verdi.

GENEL

- Ağzı ve burnu yerine maskesi gözünde fotoğraflanan esnaf Hamza Tatlı:- "Bakanımız yaptığım yanlışın topluma bir mesaj verdiğini ve fotoğrafın...

MERSİN

Yenişehir Belediyesi tarafından üretilen sosyal mesafeli oturma banklarına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan destek geldi.

GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüsü ile ilgili son durumu paylaşarak tedbirlerde ısrarcı olunması gerektiğini söyledi.

GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsle ilgili 19 Nisan verilerini sosyal medya hesabından paylaştı.

GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüsle ilgili 18 Nisan tarihli verileri açıkladı.

GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bilim kurulu toplantısı sonrası koronavirüs ile ilgili gelişmeleri aktarıyor.

GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs ile ilgili 10 Nisan tarihli verileri açıkladı.