Mezitli belediyesi Haberleri

mezitli belediyesi haberleri ve güncel mezitli belediyesi gelişmeleri, mezitli belediyesi ile ilgili tüm video, mezitli belediyesi fotoğrafları ve mezitli belediyesi haberleri klashaber.com.tr sitemizde


GENEL

Mezitli Belediyesi yaz sıcaklarının bastırmasıyla birlikte plajlara akın eden vatandaşların denize rahat bir şekilde girebilmesi için tüm tedbirleri aldı.

GENEL

Turizm cenneti olarak bilinen yerleri de geride bırakarak Türkiye’nin en hızlı büyüyen kenti olan Mezitli’ye ilgi her geçen gün artıyor.

SPOR

Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün tenisçi kadınları Manavgat’tan şampiyonluk kupası ile dönüyor.

SPOR

Geçtiğimiz yıl katıldıkları turnuvada şampiyon olarak kupayı Mersin’e getiren Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün kadın tenisçileri Antalya Manavgat’ta düzenlenen...

GENEL

Mezitli’de bulunan Rotary Kulüpleri üyeleri 6. Anne-Baba-Çocuk kampı için Mezitli Belediyesi Mutlu Yaşam Köyünde bir araya geldi.

GENEL

Türkiye’de yılın en erken hasat edilen ürünü olan üzümler Mezitli’de toplanmaya başlandı.

GENEL

Mezitli Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarında oluşturulan 65 koruluktan 55’ine dikilen jakaranda ağaçları, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte yeniden çiçek açtı.

GENEL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Mezitli’de bulunan Mersina Park ve Evin Life sitelerinde yaptırılan Atatürk Büstü...

KÜLTÜR SANAT

Türkiye genelinde ve KKTC’de bulunan 51 farklı şehirden okulların katılımıyla her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Toprak Okulları Vakfı Altın Fırça...

GENEL

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Gönüllü Serasını ziyaret etti.

GENEL

Mezitli’de, Türkiye Belediyeler Birliği ödüllü Sonsuz Bisikletli Yaşam Projesinin uygulanmasında ilk pedallar dönmeye başladı.

GENEL

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Mersinli hakemler, yaşanan doğa katliamlarına ve çevre felaketlerine karşı kırmızı kart çıkardı.