Mersin gazeteciler cemiyeti Haberleri

mersin gazeteciler cemiyeti haberleri ve güncel mersin gazeteciler cemiyeti gelişmeleri, mersin gazeteciler cemiyeti ile ilgili tüm video, mersin gazeteciler cemiyeti fotoğrafları ve mersin gazeteciler cemiyeti haberleri klashaber.com.tr sitemizde


GENEL

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Basında Sansürün Kaldırılışının 113’üncü yıldönümü sebebiyle Cumhuriyet Meydanında tören düzenledi.

EĞİTİM

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) ve Uğur Okulları arasında eğitim protokolü imzalandı.

YEREL

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti tarafından Basın Evinde ilkinin düzenlediği “Cemiyet Söyleşisi” programına konuk oldu.

GENEL

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanı R. Kaya Tepe, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

GENEL

Mersin Yenişehir Belediyesi ve MGC 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü gazeteciler Nimet ve İhsan Tufan Parkı’nda düzenledikleri etkinlikle kutladı.

GENEL

MGC yönetim kurulu üyeleri, Vahap Seçer’in Basın Danışmanlığı görevini yürütecek olan Duygu Canova ve Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla...

GENEL

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin (MGC) Mersin Üniversitesi desteği ile hazırladığı Avrupa Birliği (AB) projesi ön onay aldı.

GENEL

Mersin Gazeteciler Cemiyeti olağanüstü genel kurulu gerçekleştirildi.

GENEL

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC)Yönetim Kurulu Üyeleri Kurban Bayramı nedeniyle cemiyet üyeleri ve basın mensuplarıyla bayramlaştı.

GENEL

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren gazeteci K. Ender Erdemil için Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde (MGC) taziye programı gerçekleştirildi.

GENEL

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) bu ay ki yönetim kurulu toplantısını Erdemli’de yaptı.

MERSİN

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı R. Kaya Tepe ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.