Mersin büyükşehir belediyesi Haberleri

mersin büyükşehir belediyesi haberleri ve güncel mersin büyükşehir belediyesi gelişmeleri, mersin büyükşehir belediyesi ile ilgili tüm video, mersin büyükşehir belediyesi fotoğrafları ve mersin büyükşehir belediyesi haberleri klashaber.com.tr sitemizde


GENEL

Başkan Seçer, Kurban Bayramı boyunca gerçekleştirdiği yayla ziyaretlerini hafta sonu da sürdürdü.

GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin “Haydi Gel Köyümüze Destek Verelim” projesi kapsamında 2020 yılında dağıtımı yapılan küçükbaş hayvanlar doğumlarla çoğaldı.

GENEL

Mersin’de bir kişinin elektrikli bisikletin arkasına bağlayıp sürüklediği köpek, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi’nde tedavi altına alındı.

GENEL

Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği bisiklet yolunda, bisikletlilerin can güvenliği için yerleştirilen dubalar araç kullanıcıları tarafından tahrip edildi.

GENEL

Büyükşehir Belediyesi, birçok birimiyle Kurban Bayramı boyunca da Mersinlilere hizmet vermeye devam etti.

GENEL

Başkan Seçer, Kurban Bayramı’nın 3. gününde Toroslar ilçesinin yaylalarında yaşayan hemşehrileri ile bir araya geldi.

GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı sonrası vatandaşların yoğun olarak kullanacağı alanlarda, bayram süresince dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştirdi.

GENEL

MESKİ Genel Müdürlüğü, kent genelinde başlattığı altyapı çalışmalarıyla Mersin’in kronikleşmiş sorunlarına son vermeye devam ediyor.

GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi, tarımsal üretimin desteklenmesi ve ürün verimliliğinin artırılması amacıyla Mut ilçesinde yıllık ortalama 950 ton erik üretimi yapan...

GENEL

MESKİ Genel Müdürlüğü, Mersin’in tüm noktalarına modern ve kaliteli içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapıları inşa etmeye devam ediyor.

GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren toplu taşıma şoförlerine yönelik olarak ‘Trafikte Önce Yaya’ eğitimi düzenlendi.

SPOR

Büyükşehir Belediyesi’nin Kadın Sağlığı Danışma Merkezi, pandemi dönemindeki kapanmalar nedeniyle ara verdiği hizmetlerine normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte yeniden başladı.