Korona virüs Haberleri

korona virüs haberleri ve güncel korona virüs gelişmeleri, korona virüs ile ilgili tüm video, korona virüs fotoğrafları ve korona virüs haberleri klashaber.com.tr sitemizde


GENEL

Adana'nın Kozan ilçesinden yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında son 1 ayda maske takmadıkları gerekçesiyle 243 kişiye para cezası uygulandı.

SAĞLIK

Çin’in ardından tüm dünyaya yayılan ve bugün dünya genelinde 712 bin kişinin ölümüne neden olan koronavirüs salgınının kesin tedavisi için...

GENEL

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GENEL

Burdur'un Çavdır ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan damadın, düğün yaptığı köy karantinaya alındı.

Muratpaşa Belediyesi, korona virüs tedbirleri nedeniyle personelinin yaklaşık üçte birini izne ayırırken hizmetlerini de aksatmadan sürdürüyor.

SAĞLIK

Uzman Dr. Ali Öz, Hemşirelerin çözüm bekleyen sorunlarının bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğinin altını çizdi.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir kişi, aşeren eşinin istediği karpuzu almak için sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle özel izinle alışveriş yaptı.

MERSİN

Mersin Şoförler Odasına kayıtlı 675 taksici esnafına gıda kolisi dağıtımına başlandı.

GENEL

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ilçede görev yapan Doktor Erdinç Şahin’in vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadelede tüm birimleriyle yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor.

GENEL

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yazılı bir açıklama yaparak virüs ile tüm kurumların birlik içinde mücadele etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

SAĞLIK

Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi olarak tanımladığı ve tüm dünyada etkisini gösteren koronavirüsten (kovid-19) hepimiz fazlasıyla etkilendik.