Konyaaltı sahil projesi Haberleri

konyaaltı sahil projesi haberleri ve güncel konyaaltı sahil projesi gelişmeleri, konyaaltı sahil projesi ile ilgili tüm video, konyaaltı sahil projesi fotoğrafları ve konyaaltı sahil projesi haberleri klashaber.com.tr sitemizde


Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt verdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili İşletme ihalesinin 28 yıllığına verilmesini eleştirdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye tarafından 254 milyon liraya tamamlanan Konyaaltı Sahil Projesi’nde maliyeti yüksek tutulan harcamaları örneklerle...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, iptal edilen Konyaaltı sahili işletme ve kira ihalesi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

ALKOÇLAR ve ALSE Yönetim Kurulu Başkanı Alkoçlar, Konyaaltı Sahil Projesi'nin Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile iptaline ilişkin açıklama yaptı.

Konyaaltı Sahil Projesinin Antalya Büyükşehir belediyesi  Encümen kararı ile iptalinin ardından ALKOÇLAR  ve ALSE Grup Ceo'su Turan Toprak'tan açıklama geldi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili projesine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi önceki dönem yönetimi tarafından 3 bölge üzerinde 28 yıl olarak kiraya verilen Konyaaltı Sahil Projesi, iptal edildi.