Komşu meclisi Haberleri

komşu meclisi haberleri ve güncel komşu meclisi gelişmeleri, komşu meclisi ile ilgili tüm video, komşu meclisi fotoğrafları ve komşu meclisi haberleri klashaber.com.tr sitemizde


Muratpaşa Belediyesi’nin düzenlediği ve Türkiye’nin en iyi ev müzik performansının seçileceği ‘Genç Müzisyenler Yarışması’nda oylama yarın başlıyor.

Muratpaşa Belediyesi,salgın dolayasıyla evlerinde kalıp çektikleri videolarla soysal medyayı sallayan genç müzisyenlerin katılımına açık bir yarışma düzenliyor.

Muratpaşa Belediyesi’nin ihtiyaç sahipleriyle yardımseverleri buluşturduğu Komşu Dayanışma Sistemi’ne, Meltem Mahallesi sakinleri dahil oldu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ihtiyaç sahibi ilçe sakinlerine destek olacak ‘Komşu Dayanışma Sistemi’ni başlattıklarını söyledi.

Türkiye’nin ilk dijital demokrasi uygulaması Muratpaşa Belediyesi Komşu Meclisi’nde, ilk oylama Mart sonuna kadar devam edecek.

Muratpaşa sakinleri, Komşu Meclisi’nin 10 milyon liralık bütçenin nasıl kullanılacağını belirlemek için oy vermeye başladı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye’nin ilk dijital demokrasi uygulaması Komşu Meclisi’nin tanıtımını 21 Şubat Cuma saat 11.00’de gerçekleştirecek.