Kariyer merkezi Haberleri

kariyer merkezi haberleri ve güncel kariyer merkezi gelişmeleri, kariyer merkezi ile ilgili tüm video, kariyer merkezi fotoğrafları ve kariyer merkezi haberleri klashaber.com.tr sitemizde


GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, işverenlere yönelik ‘Uzaktan Çalışma Yönetmeliği’ konulu online seminer düzenledi.

GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, iş arayan, öğrenci ve işverenlere yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarla fark yaratmaya devam ediyor.

GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi tarafından kurulan ‘İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulu’nun üyeleri, projelerini sunmak üzere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap...

GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi koordinesinde “2021 Yılı Teşvikleri ve SGK” konulu çevrimiçi seminer programı düzenlendi.

GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi koordinasyonunda kentin paydaşları ile gerçekleştirilecek ortak projeler için bir çalıştay gerçekleştirildi.

GENEL

İş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere profesyonel rehberlik hizmeti sunmak amacıyla kurulan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, planladığı projeleri işgücü piyasasının...

GENEL

Kurumlar arası işbirliği ve insan kaynakları alanında vatandaşlara rehberlik ve bilgilendirme hizmeti için kurulan Kariyer Merkezi, sektör temsilcileri ile bir...

GENEL

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde kurulan Kariyer Merkezi, gerçekleştirdiği işbirliği ve faaliyetlerle çalışmalarına devam ediyor.

GENEL

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Mersin’e kazandırdığı önemli projelerden biri olan Kariyer Merkezi, pandemi dönemine rağmen çalışmalarını sürdürüyor.

GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, yeni normal sürecinde de çalışmalarına devam ediyor.

EKONOMİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi öncülüğünde düzenlenen “Dijital Liderler Mersin’de Projesi”, önemli isimleri Mersinli iş insanları ile buluşturuyor.

GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, yeni normal sürecinde de çalışmalarına devam ediyor.