Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi Haberleri

kahramanmaraş büyükşehir belediyesi haberleri ve güncel kahramanmaraş büyükşehir belediyesi gelişmeleri, kahramanmaraş büyükşehir belediyesi ile ilgili tüm video, kahramanmaraş büyükşehir belediyesi fotoğrafları ve kahramanmaraş büyükşehir belediyesi haberleri klashaber.com.tr sitemizde


KÜLTÜR SANAT

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 1. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri basın toplantısı gerçekleştirildi.

GENEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi “Şehitlerimizin Emanetleri ile Geleceğe Umutla Bakıyoruz” projesi kapsamında şehit ailelerine evlerinde ziyaretler gerçekleştirerek psikolojik destek vermeye başladı.

KÜLTÜR SANAT

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tarihi Kahramanmaraş Kalesi’nde yaz konserleri düzenlemeye devam ediyor.

GENEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına il genelinde aralıksız olarak devam ediyor.

GENEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 2. Etap çalışmaları yapılan Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi çevresinde sıcak asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı.

GENEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle Canlı Hayvan Borsasına otobüs seferleri başlattı.

GENEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Altın Şehir (Kuyumcukent) çevresinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

GENEL

Yol yapım ve onarım çalışmalarına hız veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde sürdürdüğü hizmet ağına her gün bir yenisini ekliyor.

GENEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz aylarda müjdesini verdiği Önsen Köprüsü’nün dolgu çalışmalarına başladı.

KÜLTÜR SANAT

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yaz aylarında Tarihi Kahramanmaraş Kalesi’nde gerçekleştirdiği programlar devam ediyor.

GENEL
EKONOMİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi turizme kazandırmak adına ulaşım sorunu olan yaylalarda yol açma ve iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.