- Tatil için 1996 yılında Türkiye'ye gelen ve bir süre sonra hayran kaldığı Antalya'ya yerleşen Beate Gaschina, yatırımlarıyla Türk turizmine...
Tarsus’un coğrafi işaretli ürünü Tarsus Humusu kavanozlara girerek konserve olarak da lezzet severlere sunulmaya başlandı.
- Hatay'da çocuklarının doğal bal ihtiyacını karşılamak için 3 kovanla arıcılığa başlayan kadın, yılda yaklaşık 1 ton bal üreten işletmenin...
- Adana'da iki çocuk annesi Yeliz Tok, eşine ait olan ve kullanılmadığı için atık dökülen araziyi, Türkiye birincisi seçilen projesiyle...
ASSİM; fikrine inanan, şirketini daha da büyütmek isteyen ya da ‘Bir yatırımcıyla bu iş tamam’ diyen girişimcilerin, hayatlarını değiştiriyor.