Elazığ Haberleri

elazığ haberleri ve güncel elazığ gelişmeleri, elazığ ile ilgili tüm video, elazığ fotoğrafları ve elazığ haberleri klashaber.com.tr sitemizde


Emirhan Ertaş, Fenerbahçe- Fraport-TAV Antalyaspor maçını izlemek için Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın misafiri olarak Antalya’ya geldi.

MERSİN

lazığ’a yardım konvoyunu ulaştıran şoförleri makamında ağırlayan Başkan Gültak, gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür etti.

MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Elazığ depreminin yaşandığı andan itibaren bölgeye yardım iletmeyi sürdürüyor.

MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, vatandaşları olası bir depremde ve sonrasında yapmaları gerekenler konusunda uyardı.

Elazığ’daki 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan bir binadan yaralı kurtulan kedi Antalya’ya getirildi.

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremin ardından, Kaş Belediyesi tarafından bölgeye 4 tır dolusu yardım malzemesi gönderildi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir Elazığ Sivrice merkezli deprem sonrası belediye ekiplerini seferber etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle bölgeye, yardım malzemesi ve arama kurtarma ekibi gönderdi.  

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin, depremin hemen ardından Elazığ’a gönderdiği uzman ekipler, enkaz altında kalanların kurtarılması için çalışıyor.