E ticaret Haberleri

e ticaret haberleri ve güncel e ticaret gelişmeleri, e ticaret ile ilgili tüm video, e ticaret fotoğrafları ve e ticaret haberleri klashaber.com.tr sitemizde


EKONOMİ

Alın teri ekiyor, meyvelerini e ticaretle topluyorlar.

EKONOMİ

Çok fonksiyonlu bir e-ticaret yönetim programı olan Propars,  e-ihracat alanında kadın istihdamını artırmaya yönelik bir çalışma başlattı.

EKONOMİ

MTSO 9 No’lu Bilgisayar Elektrik, Elektronik, Telekomünikasyon ve Büro Cihazları Meslek Komitesi Meclis Üyeleri, e-ticaretin disipline girmesini istedi.

EKONOMİ

Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, Covid-19 salgın sürecinde hem sağlığımızın korunması hem de işletmelerin ayakta kalabilmeleri adına e-ticaretin kritik bir...

EKONOMİ

Pandemiyle birlikte Türkiye üretime dayalı birçok sektörde ihracat için önemli bir fırsat yakaladı.

EKONOMİ

Ortadoğu’nın birçok ülkesinde faaliyet gösteren yerli e-ticaret ve kargo taşımacılığı şirketi Favori Kargo, Avrupa'ya ihracat yapma kararı aldı.

EKONOMİ

Dünya genelinde her yıl 15 milyondan fazla tüketici mobilya alışverişini internet üzerinden yapıyor.

EKONOMİ

Erdemli Belediyesi E-ticaret Dijital Dönüşüm Projesi e-ihracat bağlantısı, Aliexpress üzerinden kuruluyor.

EKONOMİ

2020‘nin ilk 5 ayında Türkiye’de %48 büyüyen e-ticaret sektörü, şirketlerin gözlerini bir kez daha dijital dünyaya çevirdi. E-ticaret faaliyeti yürüten...

EKONOMİ

Erdemli Belediyesi E Ticaret Dijital Dönüşüm Projesi’nde üreticiler dijital pazarla buluşuyor,  ülkemiz kazanıyor.

EKONOMİ

Erdemli üreticilerini, Dijital pazarla buluşturan Erdemli e-ticaret Projesine, 4 bin üyesiyle Mersin Arıcılar Birliği de katılıyor.

MERSİN

Dijital dönüşümün günümüzdeki önemi, ticaret yöntemlerinin teknolojiyle paralel olarak dönüşmesi, tüm markalar ve kurumsal yapılar için globalleşme zorunluluğunu doğurdu.