Eğitim Haberleri

eğitim haberleri ve güncel eğitim gelişmeleri, eğitim ile ilgili tüm video, eğitim fotoğrafları ve eğitim haberleri klashaber.com.tr sitemizde


EĞİTİM

Anamur Belediyesi eğitime olan desteğini sürdürüyor.

EĞİTİM

Mersin Büyükşehir Belediyesi, özellikle dezavantajlı mahallelerde yaşayan öğrencilere eğitim alanındaki desteklerini sürdürüyor.

EĞİTİM

2021-2022 eğitim öğretim yılını öğrenci değişim programları ile yurt dışında okumak isteyenler için başvurular devam ediyor.

EĞİTİM

Torosların zirvesinde, 25 noktada açılan EBA Noktasının ardından, Erdemli Belediyesi internet olmayan köy bırakmıyor.

EĞİTİM

Mezitli Belediyesi üniversite eğitimi alan öğrencilere yönelik yaptığı eğitim desteğini Korona Virüs salgını döneminde de ihmal etmedi.

GENEL
EĞİTİM

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği projelerle çocukların ve gençlerin eğitimlerine katkıda bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,...

EĞİTİM

"Okumanın yaşı yok" felsefesinden yola çıkan Özel Mersin Hızır Anadolu ve Akşam Lisesi kapılarını öğrencilere açtı.

EĞİTİM

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’ta bulunan Ahmet Yesevi İlk ve Ortaokulu’nun yıpranan mobilyalarını, geri dönüşüm atölyesinde bakımdan geçirip, boyadı.

EĞİTİM

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; pandemi kuralları çerçevesinde, okulların kademeli olarak açıldığı bugünlerde, ilçe sınırlarındaki eğitim yuvalarını ziyaret etti.

GENEL
GENEL