Belediye başkanı neşet tarhan Haberleri

belediye başkanı neşet tarhan haberleri ve güncel belediye başkanı neşet tarhan gelişmeleri, belediye başkanı neşet tarhan ile ilgili tüm video, belediye başkanı neşet tarhan fotoğrafları ve belediye başkanı neşet tarhan haberleri klashaber.com.tr sitemizde


GENEL

Mezitli Belediyesi’nde stajyer olarak görev yaptığı dönemde erkek şiddetine kurban edilen Mimar Feray Şahin’in anısına Yeni Mahallede bulunan Feray Şahin...

ÇEVRE

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Şahintepe Mahallesinde hayata geçirilen Mutlu Yaşam Köyünü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

SAĞLIK

Mezitli Belediyesi ekipleri, kentte yaşayan engelli vatandaşlara ihtiyacı olan tekerlekli sandalye dağıtımı gerçekleştirdi.

GENEL

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Kanal 33 televizyonunda yayınlanan ‘Ahmet Özdemir ile Gündem’ programının canlı yayın konuğu oldu.

GENEL

Mezitli Belediyesi tarafından kurulan ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

EKONOMİ

Mezitli Belediyesi eşine az rastlanır bir iyilik hareketine daha imza atıyor.

SPOR

Mezitli Belediyesinin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediği Plaj Voleybolu Turnuvasında başarılı olan takımlar ödül ve kupalarını aldı.

GENEL

Mezitli’de 24 Ekim Dünya Çocuk Felci Farkındalık Günü etkinliği gerçekleştirildi.

GENEL

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

GENEL

Mezitli Kadın Üretici Kooperatifi (Solinova) ve Mezitli Belediyesinin birlikte hayata geçirdiği projelerle boş arsalara ekilen mısırlar hasat edilmeye başlandı.

KÜLTÜR SANAT

İnsanlık tarihinin en önemli filozoflarından birisi olan Aratos’un Mezitli’de bulunan anıt mezarının çıkarılması için ilk kazma vuruldu.

SAĞLIK

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, trafik ışıklarında, cadde ve sokaklarda maske dağıttı.