Aşhane Haberleri

aşhane haberleri ve güncel aşhane gelişmeleri, aşhane ile ilgili tüm video, aşhane fotoğrafları ve aşhane haberleri klashaber.com.tr sitemizde


GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin MESKİ bünyesindeki birimlerde yer alan zeytin ağaçlarından topladığı zeytinler, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personeli tarafından fabrikalarda...

GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi, zor durumda olan ihtiyaç sahibi yurttaşlara destek olmaya ve sofralarına aş ulaştırmaya devam ediyor.

MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş üstü vatandaşların sıcak yemek ihtiyaçlarını büyük bir hızla karşılamaya devam ediyor.

MERSİN

Büyükşehir Belediyesi Aşhanesi’nden Koronavirüs sürecinde dağıtılan yemek sayısı, günlük 9 bine kadar ulaştı.

MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediyesi Aşhanesi, Türkiye’yi de etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle kapılarını ziyaretçilere kapadı.

MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı tüm birimleriyle teyakkuz halinde kalarak yürüttüğü çalışmalara devam ediyor.

MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Tenceremiz Paylaşım İçin Kaynıyor” sloganıyla bir sosyal belediyecilik örneğini daha hayata geçirdi.