8 mart Haberleri

8 mart haberleri ve güncel 8 mart gelişmeleri, 8 mart ile ilgili tüm video, 8 mart fotoğrafları ve 8 mart haberleri klashaber.com.tr sitemizde


KÜLTÜR SANAT

Mersin Yenişehir Belediyesi müzik ve tiyatro kursiyerleri, ‘Mersin’in Kadınları Tiyatro’da’ adlı oyununu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında sahneleyecek.

GENEL

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Murat Sezer, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle, “Medyada Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Dil” konferansı düzenlendi.

MERSİN

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle, özel ve anlamlı bir jeste imza attı.

MERSİN

Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Mersin 1 No’lu Şube Başkanı Metin Ercan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü...

MERSİN

İçel Soroptimist Kulübü, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü anmak amacıyla bir etkinlik düzenledi.

MERSİN

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde de kadın çalışanlarını unutmadı.

MERSİN

Erdemli Belediyesi,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadın ve mutluluk üzerine “Mutlu Kadın Atölyesi” başlıklı bir seminer programı düzenledi.

MERSİN

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM) fotoğrafçılık bölümü kursiyerleri anlamlı bir sergiye imza attı.

MERSİN

Akdeniz Belediyesi Bekirde Mahalle Evinde kurs gören kadınlara; ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla sürpriz bir etkinlik düzenlendi.

MERSİN

Kadınlara yönelik yaptığı çalışmalarla öne çıkan Mezitli Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenliyor.