29 ekim Haberleri

29 ekim haberleri ve güncel 29 ekim gelişmeleri, 29 ekim ile ilgili tüm video, 29 ekim fotoğrafları ve 29 ekim haberleri klashaber.com.tr sitemizde


GENEL

Mersin’in Erdemli ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, koronavirüs tedbirlerine uygun bir şekilde, coşkuyla kutlandı.

KÜLTÜR SANAT

Başkan Vahap Seçer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Tarsus’ta ve kent merkezindeki konserlere katılarak Mersinliler’in Cumhuriyet coşkusuna ortak oldu.

GENEL

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mezitli’de her zaman olduğu gibi muhteşem görüntülerle kutlandı.

GENEL

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde ilk olarak Tarsus Kaymakamlığında düzenlenen tebriklerin kabulü törenine...

GENEL

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent geneline yaydığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında çocuklar için de etkinlikler düzenledi.

GENEL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Yenişehir İlçe Başkanlığı, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 97’nci yılı nedeniyle ilçede Türk Bayrağı dağıttı.

GENEL

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

KÜLTÜR SANAT

Mersin Yenişehir Belediyesi, Mersin Devlet Opera ve Balesi(MDOB) ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları kapsamında ücretsiz Cumhuriyet Konseri düzenliyor.

SPOR

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenecek turnuva için başvurular başladı.