14 mart tıp bayramı Haberleri

14 mart tıp bayramı haberleri ve güncel 14 mart tıp bayramı gelişmeleri, 14 mart tıp bayramı ile ilgili tüm video, 14 mart tıp bayramı fotoğrafları ve 14 mart tıp bayramı haberleri klashaber.com.tr sitemizde


KÜLTÜR SANAT

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, 14 Mart Tıp Bayramı için sosyal medyada yayınlanacak bir konser düzenledi.

SAĞLIK

Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi, 14 Mart Tıp Bayramı’nda anlamlı bir sürprize imza attı.

GENEL

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçede görev yapan ve pandemi boyunca canı pahasına çalışan sağlık...

GENEL

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

GENEL

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

SAĞLIK

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, 14 Mart tıp bayramı nedeniyle ilçede bulunan sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek sağlıkçıların günlerini kutladı.

SAĞLIK

Mersin Tabip Odası, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde plaket töreni düzenledi.