10 ocak çalışan gazeteciler günü Haberleri

10 ocak çalışan gazeteciler günü haberleri ve güncel 10 ocak çalışan gazeteciler günü gelişmeleri, 10 ocak çalışan gazeteciler günü ile ilgili tüm video, 10 ocak çalışan gazeteciler günü fotoğrafları ve 10 ocak çalışan gazeteciler günü haberleri klashaber.com.tr sitemizde


GENEL

DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimeoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda özgür basının, demokrasinin sağlıklı işlemesi...

GENEL

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GENEL

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GENEL

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya,10 Ocak gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GENEL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Yenişehir İlçe Başkanı Ömer Gürsoy, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

GENEL

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

GENEL

AK Parti Mersin il Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Levent Ali Bostan, 10 Ocak Çalışan Gazetecilerin Günü dolayısıyla kutlama...

GENEL

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanı R. Kaya Tepe, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

GENEL

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

GENEL

Mezitli Belediyesinin vatandaşlara yeni sosyal alanlar yaratmak amacıyla hayata geçirdiği Basın Evi, 11 Ocak Pazartesi günü açılıyor.

GENEL

Mersin Yenişehir Belediyesi ve MGC 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü gazeteciler Nimet ve İhsan Tufan Parkı’nda düzenledikleri etkinlikle kutladı.