klashaber.com.tr
klashaber.com.tr
EĞİTİM

Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değişikliğiyle ilgili ikinci atama sonuçları açıklandı

45 bin sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında 2023 yılında atanan ve 3 yıllık yasal çalışma süresini Eylül ayı itibarıyla tamamlayarak kadroya geçen öğretmenlerce beklenen mazerete bağlı yer değişikliği sonuçları açıklandı.

Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değişikliğiyle ilgili ikinci atama sonuçları açıklandı
Paylaş:

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerden; "2026 Yılı Yaz Tatili Öğretmenlerin İller Arası Mazerete Bağlı Yer Değiştirme" işlemleri kapsamında ataması gerçekleşmeyenler, söz konusu dönemden sonra mazereti oluşanlar ile sözleşmeli öğretmen iken ön başvurunun son günü olan 14 Eylül 2026 tarihi itibarıyla kadroya geçen ve mazereti bulunan öğretmenlere yönelik yapılan yeni atama sonuçları ilan edildi.

Tebligat ve ilişik kesme işlemleri de bugünden itibaren başladı.

Sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.

Bu haber klashaber.com.tr tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EĞİTİM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Yapay zekâ siber saldırıları artırıyor

Akışın sonuna geldiniz.