klashaber.com.tr
klashaber.com.tr
MAGAZİN

Murat Boz Kayseri’de gecenin temposunu yükseltti

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Kayseri Kültür Yolu Festivali’nin sekizinci gününde sahne alan Murat Boz, sevilen şarkıları ve sahne performansıyla Kayserililere keyifli bir akşam yaşattı.

Murat Boz Kayseri’de gecenin temposunu yükseltti
Paylaş:

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen konserde Murat Boz, repertuvarının sevilen parçalarını seslendirdi. Festival kapsamında sanatçıyı dinlemeye gelen müzikseverler, konser boyunca şarkılara eşlik etti.

Ünlü sanatçı, “Yapar mısın?”, “İki Medeni İnsan”, “Üzüleceksin” ve “Adını Bilen Yazsın” gibi beğeniyle dinlenen şarkılarını Kayserililer için söyledi. Murat Boz’un sevilen hitlerinin art arda seslendirildiği konserde dinleyiciler de sanatçıya eşlik etti.

Sahne performansı ve geniş repertuvarıyla festivalin sekizinci gününün akşam programına renk katan Murat Boz, Kayserili müzikseverlere sevilen şarkılarından oluşan bir konser sundu.

Kayseri Kültür Yolu Festivali kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde düzenlenen konserler, festivalin son gününde de müzikseverleri ağırlamaya devam edecek. Festival, 13 Eylül akşamı Sefo’nun vereceği konserle sona erecek.

Bu haber klashaber.com.tr tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MAGAZİN Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.