klashaber.com.tr
klashaber.com.tr
EĞİTİM

DEÜ, TYÇ Logo kullanım hakkı kazandı

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Yılmaz, Ankara’da düzenlenen “Yükseköğretim Programlarında Yeterlilik ve Tanınırlık – TYÇ Logo Kullanım Hakkı Buluşması”na katıldı.

DEÜ, TYÇ Logo kullanım hakkı kazandı
Paylaş:

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Yılmaz, Ankara’da düzenlenen “Yükseköğretim Programlarında Yeterlilik ve Tanınırlık – TYÇ Logo Kullanım Hakkı Buluşması”na katıldı. Program kapsamında, Üniversitenin Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) logosunu kullanma hakkı kazanan yükseköğretim programlarına ilişkin plaket, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan tarafından Rektör Prof. Dr. Bayram Yılmaz’a takdim edildi.

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), yükseköğretim programlarının yeterliliklerinin ve tanınırlığının artırılması kapsamında yürütülen çalışmalar doğrultusunda Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) logosunu kullanma hakkı kazanan programlarıyla öne çıktı.

Rektör Prof. Dr. Bayram Yılmaz, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın katılımıyla Ankara’da gerçekleştirilen “Yükseköğretim Programlarında Yeterlilik ve Tanınırlık – TYÇ Logo Kullanım Hakkı Buluşması”na katıldı. Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) ev sahipliğinde düzenlenen programda, Dokuz Eylül Üniversitesinin TYÇ logosunu kullanma hakkı kazanan yükseköğretim programlarına ilişkin plaket, Bakan Prof. Dr. Vedat Işıkhan tarafından Rektör Prof. Dr. Bayram Yılmaz’a takdim edildi.

 KALİTE ODAKLI YÜKSEKÖĞRETİM VE ULUSLARARASI TANINIRLIK

Dokuz Eylül Üniversitesinin kalite odaklı yükseköğretim anlayışı ve uluslararası tanınırlığı güçlendirme vizyonu doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalar, akademik niteliğin ve program yeterliliklerinin görünürlüğünün artırılmasına katkı sunuyor.

Üniversitenin bu süreçte elde ettiği başarıya ilişkin yapılan açıklamada, çalışmaların yürütülmesinde emeği geçen tüm akademik ve idari çalışanlara teşekkür edildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu haber klashaber.com.tr tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EĞİTİM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.