BAŞKAN YILDIZ’A TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR BAŞKAN YILDIZ’A TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenleri tüm yurtta olduğu gibi Silifke’de de törenlerle kutlandı. Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören çelenk sunma ile başladı.
Göksu Mahallesi Atatürk Anıtı meydanında korona virüs salgını dolayısıyla sosyal mesafe kurallarına göre gerçekleşen törene, Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Cumhuriyet Başsavcısı Tahir Özgenç, Emniyet Müdürü Ali Kemal Arda, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Bülent Keskinsoy, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Levent Nogay, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, bazı daire amirleri ve vatandaşlar  katıldılar.
Atatürk Anıtında düzenlenen törenlerin ardından şehir mezarlığı içerisinde bulunan şehitlerin mezarlarını da ziyaret eden protokol üyeleri burada yapılan duaların ardından şehitlerin mezarlarına bir de karanfil bıraktılar.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenlerine katılan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğindeki Türk Ordusunun 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos'ta zaferiyle sonuçlanan ve dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçen Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 98. yıldönümü 30 Ağustos Zafer Bayramını  tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de gururla kutluyoruz” dedi.
Mevlüt PARTAL - SİLİFKE