Mersin Toroslar İlçesi Tozkoparan Mahallesi 207 ve 212’nci caddelerin kesişimi tehlike saçmaya devam ediyor.

Trafiğin yoğun olduğu yerde herhangi bir sinyalizasyon ve kavşak olmaması ve yıllardır her gün kazaların yaşandığı noktayla ilgili bir çözüm üretilmemesi vatandaşların tepkisini çekiyor.

ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM” ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM”

İki caddenin kesişiminde hemen hemen her gün kazaların yaşandığını dile getiren vatandaşlar: “Gün geçmiyor ki burada bir kaza olmasın. Yetkililerin konuya acilen çözüm bulmasını bekliyoruz. Yaşanan her kaza sonrası muhakkak yaralılar oluyor. Lütfen buraya bir çözüm bulunsun” dediler.

GMK Bulvarı ile 2. Çevreyolunu birbirine bağlayan hat üzerindeki cadde de yoğun bir trafik akışının yaşandığını da kaydeden mahalle sakinleri: “Özellikle sabah ve akşam saatlerinde yani insanların işe gidiş ve geliş zamanlarında trafik daha da yoğun oluyor. Şoförlerimizde biraz sabırsız olunca kaza kaçınılmaz oluyor. Ama yıllardır da bir ihmal söz konusu. Yani Toroslar İtfaiye Amirliği’nin hemen altında bulunan bu yerde bir çözüm üretilmesi için ne bekleniyor anlamış değiliz? İlla ölümlü kazaların mı olması gerekiyor” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.