ALTUNOK, SİLİFKE İÇİN PROJELERİNİ TANITTI ALTUNOK, SİLİFKE İÇİN PROJELERİNİ TANITTI

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların sağlıklı, konforlu ve kaliteli ulaşımını sağlamak amacıyla asfalt serme, kaldırım ve yol yapım çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt serme, kaldırım ve yol bakım ve onarım ile yeni yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Alanya Sokağı ve çevresindeki 11 sokakta yenileme çalışmalarında sona yaklaşan Yenişehir Belediyesi yol yapım ve yenileme çalışmalarına Hürriyet, Cumhuriyet, Güvenevler, Fuat Morel ve Eğriçam mahallelerinde de devam ediyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de sık sık çalışma yapılan bölgeleri ziyaret ederek, incelemelerde bulunuyor.

Yenişehir Belediyesi tüm çalışmalarını MESKİ, Toroslar EDAŞ ve telekomünikasyon şirketleriyle ile koordineli bir şekilde yürüterek, yap-boz uygulamaların da önüne geçiyor. Titizlikle yürütülen çalışmalar sonucunda vatandaşlar kullanışlı yollara kavuşuyor. Yapılan çalışmalar Yenişehirli vatandaşları da memnun ediyor.