Bir süre önce heyelan nedeniyle kapanan ve yeniden trafiğe açılan Silifke-Mut karayolunda incelemelerde bulunan Mersin Valisi Ali İhsan Su,  yürütülen çalışmalar hakkında karayolları yetkililerinden bilgiler aldı.

Uzun süredir heyelan nedeniyle kapalı olan ve yeniden trafiğe açılan Silifke-Mut Karayolunda  AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte incelemelerde bulunan Mersin Valisi Ali İhsan Su, ayrıca bu bölgede devam eden çalışmalar hakkında da bilgiler aldı. Vali Su, uzun süre kapanan Silifke-Mut karayolunda devam eden çalışmalar süresince Göksu vadisi mahallelerini kent merkezine bağlayan Ekşiler yolunu trafiğe açan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a da teşekkür etti. Vali Su, Organize Sanayi Bölgesi ve Kamyoncular Kooperatifi bölgelerine yapılacak olan  kavşak çalışmalarına da kısa süre içerisinde başlanacağını bildirdi. Narlıkuyu mahallesinde bulunan cennet-cehennem ören yerinde de incelemelerde bulunan Mersin Valisi Ali İhsan Su ve beraberindekiler, bu mahallede yürütülen asfaltlama çalışmalarını da yakından incelediler.

SOYDAN: ”KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYIZ” SOYDAN: ”KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYIZ”

Mersin Valisi Ali İhsan Su yaptığı açıklamada, “Bir süre önce heyelan nedeniyle kapanan Silifke-Mut karayolumuz trafiğe açılmıştır. Karayolları Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bu bölgede çalışmalarını sürdürmektedir. Silifke’mizin gelişmesine ve ilçe ekonomisine büyük katkılar sağlayan Organize Sanayi Bölgemiz ve ilçede nakliye hareketliliğinin büyük yükünü çeken  kamyoncularımızın trafikte yaşadığı sorunları da ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. OSB ve Kamyoncular Kooperatifinin bulunduğu bölgelerde yapılacak kavşak çalışmalarına bir an evvel başlanacaktır. Bölgemiz turizmine büyük katkı sağlayan Cennet-Cehennem mağaralarına da ev sahipliği yapan Narlıkuyu mahallemizde de asfaltlama çalışmalarımız devam etmektedir.  Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek ilçeden ayrıldı.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE