Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Belediyelerde ve KİT’ler de 4857 sayılı yasaya tabi olarak çalışan Üniversiteli İşçiler, bu akşam saat:19.00’da bir etkinlik düzenleyecekler.

Memurlarla aynı işi yapmalarına rağmen, görevde yükselme, tayin, atama gibi hakları bulunmayan Üniversite Mezunu İşçiler, statü değişikliği ile memuriyet kadrolarına geçirilmek istiyor. Bu konuda seslerini duyurmak için Bakanlar, Milletvekilleri, Siyasiler ve sendikalarla bir araya gelen Üniversiteli İşçiler, zaman zaman da sosyal medya üzerinden etkinlik düzenliyorlar.

Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Belediyelerde ve KİT’ler de çalışan Üniversiteli İşçiler, bu akşam saat:19.00’da “Kamuda ve Yerel Yönetimlerde İşçi Statüsünde çalışan Üniversite Mezunu Tüm Üniversiteli İşçilere Statü Değişikliği” adıyla twitter da bir etkinlik düzenleyecekler.

#Üniversiteliİşçiler hashtagiyle düzenlenecek etkinlikle RT olmayı amaçlayan üniversiteli işçiler, taleplerinin sonuçlanacağı güne kadar bu tür etkinlikleri organize edeceklerini ve seslerini duyuracaklarını belirtiyorlar.