ANTALYA - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan kalkışma girişiminin Ülke tarihinin en büyük ihaneti olduğunu dile getiren Başkan Tütüncü: “15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan menfur darbe girişimi hainlerin vatanımızı işgal etmeye, milletimizi yok etmeye, Cumhuriyet'i yıkmaya kastettikleri, milletin silahlarını yine aziz milletimize yönelttikleri ülke tarihimizin en büyük ihanetidir” dedi.

İhanet gecesinde Türk Milleti’nin İstiklal Savaşı’nda olduğu gibi tek yürek olduğunu belirten Tütüncü mesajını şöyle sürdürdü: “Yüce Türk Milleti 15 Temmuz gecesi meydanlarda, İstiklal Savaşımızda olduğu gibi, tüm fertleriyle tek yürek olmuş, iradesinin bir avuç FETÖ’cü hain ve arkalarındaki güçlerce çiğnenmesine müsaade etmemiş, bin yıl önce Malazgirt’te olduğu gibi bu coğrafyayı vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını ortaya koymuştur. Milli iradeyi hiçe sayan gafiller, büyük Türk milletinin cesaretini, vatanperverliğini, bayrağı ve ezanı için ölümü bile göze alabileceğini hesaba katmamış ve hak ettikleri cevabı da almışlardır. 15 Temmuz'dan sonra artık hiç kimse milletin iradesine el uzatmayı aklının ucundan bile geçiremeyecektir. Milletimiz, o karanlık gecenin şafağını nasıl aydınlıkla buluşturmuşsa, ülkemizin bekasını tehdit eden ve geleceğimize ipotek koymak isteyen her türlü hainlere hangi isim altında ortaya çıkarsa çıksın yine gereken cevabı verecektir. Türk Milletinin birlik ve beraberlik ruhu ile ortaya koyduğu bu duruşun karşısında hiçbir güç duramaz. Ne hain FETÖ terör örgütü ne de yandaşları, ülkemizin gelişimini, bölgesinde ve dünya da söyleneni yapan değil sözü dinlenen bir ülke olmasını engelleyemeyeceklerdir. Yüce Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun. Menfur darbe girişimine karşı koyarken hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyor şükranlarımı sunuyorum.”

ALTUNOK, SİLİFKE İÇİN PROJELERİNİ TANITTI ALTUNOK, SİLİFKE İÇİN PROJELERİNİ TANITTI