Mersin Devlet Opera ve Balesi 04 Temmuz 2020 Cumartesi günü saat 21:00’ da Mersin Marina Amfitiyatro’da "Akdeniz Esintileri"  konserini dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

MERSİN BAROSU’NDAN, İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZİYARET MERSİN BAROSU’NDAN, İL EMNİYET MÜDÜRÜ KARABÖRK’E ZİYARET

Konserin solistliğini, Mersin Devlet Opera ve Balesi solist sanatçısı ve Başrejisörü Funda Uyanık (Soprano) ve dünyaca ünlü tenor Luciano Pavarotti’ nin öğrenicisi olmuş "Türk Pavarotti" olarak anılan, uluslararası birçok operada görev alan İstanbul Devlet Opera ve Balesi solist sanatçısı Hakan Aysev (Tenor) yapıyor.

Konserde Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Rufina Usmanova (Piyano), Muzaffer Yoluk (Klavye) ve Ziya Arman (Bas Gitar), konuk sanatçı olarak ise Ferit Poyraz (Gitar) ve Kadir Taşur (Davul) solistlere eşlik ediyor. Etkinliğin bale sanatçıları ise Miray Boyacıoğlu, Meltem Ayar, Yusuf Ozan Demirbaş ve Risa Ochia.

Bir saat sürecek olan konser programında, napolitenler, tangolar ve Akdeniz ezgilerinden oluşan birbirinden değerli eserler yer alıyor.

Mersin Devlet Opera ve Balesi, sağlık çalışanlarını da unutmuyor. Salgın sürecinde bir nebze de olsa soluk almaları, güzel birkaç saat geçirmeleri için kuruma davetiye başvurusunda bulunacak olan ilk 30 Sağlık Çalışanı konseri ücretsiz olarak izleyebilecek.

Biletler https://www.biletinial.com adresinden temin edilebilir.