TÜRK TELEKOM’DAN AKM’DE ERİŞİLEBİLİR YAŞAM PROJELERİ TÜRK TELEKOM’DAN AKM’DE ERİŞİLEBİLİR YAŞAM PROJELERİ

Türkiye genelinde 260 bin personelin katıldığı denetimlere, Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri destek verdi.

1 Mart Pazartesi günü Kabine Toplantısında alınan kararlar neticesinde kaldırılan kısıtlamalar ile pandemi sürecinde kurallara uyulup uyulmadığı noktasında 81 ilde gerçekleştirilen genel denetimlere, Erdemli Belediyesi de katıldı.

Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, pandemi dolayısı ile 81 ilde gerçekleştirilen denetimlere katılarak, Belediye Pazar Yerleri ve ilçe genelindeki vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Tollu, “Vatandaşlarımızın Sağlığı, Hassas Noktamız”

1 Mart’ta alınan kararlar sonrasında gerçekleştirilen denetimlere katılan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, vatandaşlara sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kuralları hususunda uyarılarda bulundu. Maske dağıtımında da bulunan Başkan Mükerrem Tollu, denetimlerin sorunsuz olarak sürdüğünü belirterek, vatandaşların huzurunu bozan ve sağlığını riske atan faaliyetlere izin vermeyeceklerinin altını çizdi. Başkan Tollu, “Malumunuz İçişleri Bakanlığımızın yayınladığı talimat üzerine, ilçenin tüm görevlileri, yetkilileri denetim yapıyor. Zaten bizim arkadaşlarımız salgının başladığı ilk günden itibaren, ciddi manada denetimlerini yapmaktaydılar. Erdemli’de sağlığın korunması adına, özellikle bu bulaşıcı hastalıktan insanlarımızın bertaraf edilmesi adına siz değerli basın mensuplarımızla, belediye görevlilerimizle birlikte denetim yapıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı, hassas noktamız. Üzerinde durduğumuz üç konu var malumunuz; hijyen, sosyal mesafe ve maske. Bu konuda, üreticiyi ve tüketiciyi aydınlatmak için denetim yapıyoruz. İnşallah bu belayı bu illetti, Erdemlimizin en az hasarla atlatmasının gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.