Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Objektif Araştırma Şirketi tarafından hazırlanan 2020 Yılının En’leri listesinde en başarılı 10 büyükşehir ilçe belediye başkanı arasında yüzde 66,5 oy oranı ile 7. sırada yer aldı.

Bilgisayar destekli telefon görüşmesi yöntemi ile 27 Kasım-7 Aralık 2020 tarihleri arasında 10 büyükşehirde 16 bin 140 kişi ile yapılan anket sonucuna göre aralarında İzmit, Şişli, Konyaaltı ve Bandırma belediye başkanlarının da bulunduğu 10 başarılı belediye başkanı arasında dereceye giren Mersin-Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yüzde 66,5 oy oranı ile büyük bir başarı elde etti.

Tüm dünyanın içinde bulunduğu pandemi sürecine rağmen Silifke’de yapılan hizmetlerin halk tarafından takdirle karşılandığını ifade eden Mersin-Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Öncelikle yapılan tüm anketlerde bizi zirveye taşıyan hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Büyük bir teveccüh göstererek bizleri bu kentin belediye başkanı seçen ve akabinde gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde desteğini yanımızda hissettiğimiz kıymetli Silifke halkı ile şehrimizin hem sosyal hem de ekonomik anlamda kalkınması ve hak ettiği hizmetleri alması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Aldığımız bu sonuçlar yürüdüğümüz yolda bizlere sonsuz bir güç vermektedir” diye konuştu.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Atunok ankette; Şişli, Eyüp Sultan ve İzmit Belediye Başkanlarını geride bıraktı.

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ TOROSLAR BELEDİYESİNDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE