Tarsus Belediyesi’nin katkılarıyla, Tarsuslu iş insanları, oda ve dernek temsilcileri ve vatandaşların verdikleri destek ile toplanan insani yardım malzemeleri depremzedelere ulaştırılmak üzere 3 TIR’a yüklenip akşamın geç saatlerinde İzmir’e doğru yola çıktı.

İzmir’de meydana gelen depremin ardından Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın başlattığı yardım seferberliği çağrısı ile ilaç, kuru gıda, narenciye, sebze, çeşitli yiyecek, içecek, giyecek, battaniye ve depremzedelere lazım olabilecek yaklaşık 200 tondan oluşan her türlü kullanım eşyası bir gün önce giden 3 tır ile birlikte toplam 6 tır yardım malzemesi İzmir’deki depremzedelere gönderildi.

RAMAZAN BAYRAMI’NDA MISIR’A TÜRK AKINI RAMAZAN BAYRAMI’NDA MISIR’A TÜRK AKINI

Günlük çözümlerle depremin verdiği zararın önüne geçilemeyeceğini belirten Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan,  sorunun temeline bakılıp kalıcı çözümler oluşturulması gerektiğini ifade etti.

Başkan Bozdoğan, "İzmir’deki depremzede vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Yaralarının sarılması için belediyemiz tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek veren herkese teşekkür ediyorum. Orada yaşayan vatandaşlarımız yalnız olmadıklarını bilsinler. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.