2021 yılına yoğun açılışlarla başlayan Tarsus Belediyesi, daha da yoğun geçecek olan hizmet maratonunu masaya yatırmak ve yeni yapılacak olan hizmetlerin planlamasını yapmak için Kapadokya’da eğitim kampına girdi.

Nevşehir Kapadokya Divaisib Termal Resort Hotel’de düzenlenen eğitim kampına Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüklerinde görev yapan çalışanlar katıldı.

RAMAZAN KOLİLERİNE TALEP % 10 ARTIŞ GÖSTERDİ RAMAZAN KOLİLERİNE TALEP % 10 ARTIŞ GÖSTERDİ

Tarsus ve Tarsus'ta yetişen ürünlerin tanıtım ve pazar arayışlarında yeni birliktelikler kurmak ve yatırımcıları yeni projelerle buluşturmak adına bir dizi toplantının da gerçekleştirildiği eğitim kampında Tarsus Belediye’sinin yanı sıra çevre belediyelerin kurum amirleri ve personelleriyle de Tarsus Beyazı Üzümü' nün tanıtım ve bilgilendirme toplantıları da gerçekleştirildi.

BOZDOĞAN;”BİR BELEDİYENİN ÇALIŞANI NE KADAR MUTLUYSA O ŞEHİR DE O KADAR MUTLUDUR”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan öncülüğünde gerçekleşen toplantılara Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcıları ve kurum müdürleri de eşlik etti. Tarsus ve Tarsus'ta yetişen ürünlerin tanıtım ve pazar arayışlarında yeni birliktelikler kurmak ve yatırımcıları yeni projelerle buluşturmak adına bu tip organizasyonların devam edeceğini belirten Bozdoğan;” bugün burada tüm belediye çalışanlarımızla daha güzel, daha yaşanabilir bir Tarsus’u inşa etmek için bir aradayız. Daha önce de personel toplantılarımızda ifade ettiğim gibi özveriyle çalışan personellerimizin çalışma azmini daha da yüksek tutmak için onları ara ara ödüllendireceğim bugün burada termal otelde onlara tatil yapabilme, Kapadokya şehrini gezebilme imkanını hep çalışma azimlerine binaen ödül olarak sunuyorum, biliyorum ki bir belediyenin çalışanı ne kadar mutlu olursa o kadar verimli olur ve o şehir de o kadar mutlu olur. Daha yaşanabilir bir Tarsus için elimden gelen gayreti göstermeye çalışacağım” dedi.