Mut'ta, duyarlı bir vatandaşın haber vermesi üzerine harekete geçen Mut Belediyesi ekipleri, veteriner hekimin de yardımıyla yaralı haldeki sokak köpeğine müdahale ederek tedavisini gerçekleştirdi. Karnı doyurulan ve bakımı yapılan sokak köpeği, ardından Mut Belediyesi tarafından koruma altına alındı. 

TARSUS’TA YOL BAKIM ÇALIŞMASI TARSUS’TA YOL BAKIM ÇALIŞMASI

Pandemi önlemleri nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sokak hayvanlarının zor günler geçirdiğine dikkat çeken Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker: "Duyarlı bir vatandaşımız tarafından verilen haber üzerine görevli ekiplerimiz, belediyemiz veteriner hekiminin de desteğiyle  yaralı köpeğimize hemen müdahale etmiştir. 
Yaralarına gerekli müdahale yapılan ve İlk tedavisi sağlanan can dostumuzun durumu şimdilik iyidir ve en kısa zamanda sağlığına tamamen kavuşacaktır. Mut Belediyesi olarak, sokakta yaşayan can dostlarımıza, salgın tehlikesi nedeniyle yaşanan bu zorlu günlerde, ihtiyacını duydukları her türlü desteği vermeye, mama, yem ve barınak ihtiyaçlarını  karşılamaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan da ricamız, Rabbimizin, biz insanlara dost ve yoldaş olarak yarattığı dilsiz can dostlarımıza karşı duyarlı olmaları; yaşadıkları yerlerde, onlar için mama ve yem desteği vermeleridir" dedi.