TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR

MERSİN - Kurban Bayramına sayılı günler kala Silifke Belediyesi tarafından canlı hayvan satış yerinde hazırlık çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.

Silifke Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Mukaddem mahallesi Becili semtinde kurulacak canlı hayvan satış yerinde, hem satıcıların hem de kurbanlık alacak olan vatandaşların rahat ve hijyenik bir şekilde alışverişlerini yapabilmeleri için bir dizi çalışmaların yürütüldüğü açıklandı.

Vatandaşların rahat ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için belediye olarak bir dizi tedbir ve önlem aldıklarını açıklayan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Belediye olarak Mukaddem mahallesi Becili mevkiinde kurulacak olan canlı hayvan satış yeri ile ilgili olarak zabıta müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmayla birlikte kurban satışı yapacak olan esnafların yerlerinin belirlenmesinin yanı sıra korona virüs tedbirleri kapsamında satış yerlerinde uyulması gereken kurallarda ele alınmaktadır. Pazar alanında satış yapacak olan esnaflar ve kurbanlık almak için gelen vatandaşların ateş ölçümü, maske kullanımı ve ellerin dezenfekte edilmesi konularında ise her zaman olduğu gibi bu süreçte de hassasiyet göstereceğiz. Belediye olarak canlı hayvan satış yerinde esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek diğer hizmetleri de yine belediye olarak biz yerine getirmeye devam edeceğiz. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz de, kurban bayramı süresince satış ve kesim alanlarında vatandaşların, huzurlu, güvenli ve korona virüs tedbirlerinin sağlandığı ortamlarda bayram geçirmeleri için görev başında olacak” dedi.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE