Belediye Düğün Salonunda düzenlenen programda konuşan Silifke Belediye Başkanı sadık Altunok,  “31 mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde sizlerin takdiriyle, Silifke belediyesi yönetiminde göreve başladık. Hızla gelişen ve büyüyen ilçemizin her mahallesine, her sokağına hizmet edilmesi en temel ilkemizdir. Bu hizmetleri sizlere sunarken yaşlı genç, engelli-engelsiz tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet etmeye özen göstermekteyiz.  Göreve geldiğimiz günden bugüne sabahı güzel Silifke’mize hizmet etmek için tüm mesai arkadaşlarımızla 7 gün 24 saat çalışmalarımıza devam ediyoruz. Silifke’mize en güzel, en kaliteli, en sağlıklı ve en faydalı hizmeti sunmak için canı gönülden gayret ediyoruz.  Elimizdeki imkânlar ile engel tanımadan söz verdiğimiz hizmetlerin tamamını bitirmek üzereyiz. Bu sürede verilen sözlerin dışında da projeler ürettik. Biz, Silifke’mizin ve hemşehrilerimizin  hizmetkârıyız. ‘Üreten belediye üretken belediyecilik’ anlayışı  ile çalışma azmi içerisindeyiz. Bugün itibariyle hizmette 3. yılımızı tamamladık. Bu nedenle bugün burada hazırladığımız  ‘’hizmette 3 yıl’’ programında sizlere  tamamladığımız 50’ye yakın projemizi, devam ettiğimiz ve başlamayı planladığımız projelerimizi anlatmak için toplanmış bulunuyoruz. Silifke için yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Görev süremiz boyunca en iyi hizmetleri, en verimli şekilde siz hemşehrilerimize sunmaya devam edeceğiz. Halkımıza ve şehrimize birlikte hizmet ettiğim değerli meclis üyelerime, belediye çalışanlarımıza, muhtarlarımıza ve tüm emeği geçenlere huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Katılımlarınızla bizlere verdiğiniz güç ve  sevinçle Silifke’miz ve vatandaşlarımız için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğimizi bilmenizi istiyorum” diyerek hayata geçirilen projeler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

ALTUNOK, SİLİFKE İÇİN PROJELERİNİ TANITTI ALTUNOK, SİLİFKE İÇİN PROJELERİNİ TANITTI

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, MHP MYK Üyesi Serdar Soydan,  MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt’ta yaptıkları konuşmalarda Mersin’de cumhur ittifakı belediye yönetimlerinin başarılı çalışmalar yürüttüklerini belirterek, 3 yılda 49 projeyi başarılı bir şekilde hayata geçiren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a teşekkür ettiler.

“Cumhur ittifakı belediyelerimizin başarılı çalışmalarını siz değerli hemşehrilerimizin de destekleri ile taçlandıralım” diyerek birlikte bir konuşma yapan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin bizlere işaret ettikleri birlik ve beraberlik içerisinde Mersin’imize, ilçelerimize ve siz değerli halkımıza uyumlu ve başarılı çalışma götürme çalışmalarımıza devam edeceğiz. Halkımıza ve ilçelerimize çok güzel hizmetlerde bulunan cumhur ittifakı belediye başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Her zaman çalışan ve halka hizmet götüren cumhur ittifakı belediye yönetimlerimizin arkasındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde Mersin’imize, ilçelerimize ve halkımıza en iyi en modern hizmetleri ulaştırma gayret ve kararlılığı içerisindeyiz” diyerek salonu dolduran davetlileri el ele saygı ve sevgi ile selamladılar. Yapılan konuşmaların ardından günün anısına bir de pasta kesildi.

Mevlüt PARTAL-SİLİFKE