İlk olarak Değirmendere mahallesine giden MHP’liler burada Silifke Muhtarlar Derneği Başkanı ve Keben Mahallesi Muhtarı Murat Temur ve vatandaşlar tarafından sevgi ile karşılandı. Düzenlenen programa katılan MHP MYK Üyesi Serdar Soydan, Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Mehmet Gürbüz, Silifke Belediye eski Başkanı Mücahit Aktan, KAÇEP Başkanı Kıvanç Derya ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar, vatandaşlar ve esnaflarla görüştü.

Göksu Vadisi mahallelerini oluşturan gezi programı daha sonra Kargıcak, İmambekirli, Senir, Nuru, Pelitpınarı ve Gökbelen yaylasında yaşayan vatandaşları ziyaretle devam etti.

Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay: “Parti teşkilatı olarak MYK üyemizle, milletvekilimizle, belediye başkanımızla, ocak başkanımızla, belediye meclis üyelerimizle, KAÇEP üyelerimiz ve ilçe yöneticilerimizle birlikte siz değerli halkımızı ziyarete geldik. Sizlerin sorun ve isteklerini yerinde dinleyerek gücümüzün yettiğince sorunlarınıza çözüm bulmaya ve sizlerle birlikte olmaya geldik. Milletvekilimiz burada, MYK üyemiz burada, belediye başkanımız burada. Biz sizlerin her zaman hizmetindeyiz, her fırsatta sizleri ziyaret ediyor, sizlerle bir araya geliyoruz. Bizlere gösterdiğiniz misafirperverlik ve sıcak sevginiz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“Cumhur ittifakı bir belediye olarak her zaman halkımızın yanındayız” diyerek konuşmasına başlayan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok: “Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımız ve Silifke’mizin için çok güzel projeler ortaya koyduk. Değerli Ağabeyim Mücahit Aktan’la birlikte seçim öncesinde birlikte hazırladığımız projeleri hayata geçirmenin sevinci ve gururunu yaşıyorum. Belediye olarak her mahallemize bir hizmet götürerek siz değerli halkımız ve muhtarlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. 88 mahalleden oluşan ilçemizin her köşesine aynı anda belediye hizmeti götürmemiz mümkün olmuyor ama bizde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yıllardır bir türlü hayata geçirilemeyen ve halkımız için büyük önem arz eden projeleri hayata geçirmek çok şükür bizlere nasip oldu. Allah’ın izni ile siz değerli halkımız ve ilçemiz Silifke’ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Muhtarlarımızdan ve sizlerden gelen istek ve talepleri belediyemizin imkanları ölçüsünde yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Başarılı çalışmalarımızın temelini ise sizlerden aldığımız güç ve destekler oluşturmaktadır. Silifke Belediyesi olarak tüm mahallelerimize eşit hizmet vermeye devam edeceğiz” diyerek vatandaşlardan gelen yolların bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarının hızlandırılacağını da hatırlattı.

“Siz değerli Silifkeli hemşehrilerimize Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin selam ve sevgilerini getirdim” diyerek konuşmasına başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Soydan’da, ilçe teşkilatımız tarafından düzenlenen program sayesinde yazın sıcak günleri nedeniyle  yaylalarda yaşayan Silifkelileri  ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’da konuşmasında: “Partimiz tarafından hazırlanan programlar dahilinde tüm Mersin’imizi karış karış geziyoruz. Bugünde şirin ilçemiz Silifke’deyiz. Siz değerli Silifkeli hemşehrilerimizle bir arada olmak bizlere ayrı bir güç ayrı bir heyecan vermektedir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’den aldığımız talimat ve direktiflerle dün olduğu gibi bugünde siz değerli halkımızla bir aradayız. Ülkemiz ağır saldırılarla karşı karşıyadır. Ama hamdolsun ki güçlü bir devletimiz var. Bu devletimizin varlığı ile birlikte bizlerde azim ve kararlılıkla gece uyumadan, gündüz durmadan vatandaşlarımız ve insanlarımızın refahı için, huzur ve güvenliği için el birliği ile çalışacağız. Durmayacağız, yorulduk, bıktık, usandık demeyeceğiz. Hiçbir zaman bu gibi mazeretlerin arkasına sığınmayacağız. Esas olan samimiyetle ve muhabbetle ülkemize ve insanlarımıza hizmet edeceğiz. Allah razı olsun Silifke Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve ekibinden. Silifke’ye ve siz değerli hemşehrilerimize hizmet için seferber olmuş durumdalar. Mahallelerimizi ve vatandaşlarımızı ayırt etmeden, hiçbir siyasi parti gözetmeksizin herkesi Allah’ın yaratmış olduğu bir emanet olarak bağrına basarak hizmet etmeye gayret gösteriyor. Sadık Altunok başkanımızla gurur duyuyoruz. Faaliyet  ve çalışmaları cumhur ittifakı olarak MHP olarak bizleri çok mutlu ediyor. Gerçekten kendileri ile  onur duyuyor ve çalışmalarının devamını diliyoruz. Biz de TBMM’de her birinizin ve Mersin’imizin 13 ilçesinin ve 805 mahallesinin sesi ve sözü olmaya gayret ediyoruz. Elbette vatandaşlarımıza karşı büyük sorumluluklarımız var, bu konuda biz de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve tüm halkımızla istişare içerisindeyiz. Allah hepinizden razı olsun. Bizi misafir ettiniz, nezaketiniz ve yakınlığınız sebebiyle hepinize yürekten, canı gönülden teşekkür ediyorum.  Hepinizi Allh’a emanet ediyorum” diyerek yaylada yaşayan vatandaşları ve esnafları ziyarete devam etti.

MBB BAŞKANI SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER'İ ZİYARET ETTİ MBB BAŞKANI SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER'İ ZİYARET ETTİ

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE