MERSİN - Erdemli Belediyesi,  0 rakımdan 2500 rakımına kadar her noktada çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde sıcak asfalt çalışmalarını hızlandırdı.

Erdemli Belediyesi, ilçenin her noktasında, özellikle kış aylarında yaşanan olumsuz hava şartları ile çiftçilerin kullanımda zorlandığı alanlarda, yürüttüğü yol yapım, bakım ve onarım faaliyetlerini Akdeniz Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmaları ile sürüyor.

Erdemli’nin her köşesinde ekiplerin mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştığını vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Erdemli’nin her noktasında çalışmalarımız devam ediyor. 2014 yılında çıkan yasa ile nüfusumuzdaki artışa ve coğrafyamızdaki genişlemeye rağmen her mahallemize hizmet götürdük. Bunda hiç şüphesiz ki gece gündüz demeden çalışan arkadaşlarımızın emeği büyüktür. Belediyecilik ekip işidir, bizde ilçemizdeki her noktada mühendislerimiz, mimarlarımız ile hazırladığımız projelerle hizmet etme gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.

KADINLAR’DAN, BAŞKAN GÜLTAK’A TAM DESTEK KADINLAR’DAN, BAŞKAN GÜLTAK’A TAM DESTEK