MBB BAŞKANI SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER'İ ZİYARET ETTİ MBB BAŞKANI SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER'İ ZİYARET ETTİ

Hayırsever iş kadını Ülkü Ongun, Mezitlili vatandaşlara vitamin desteğinde bulundu. Hayırsever Ülkü Ongun, vatandaşlara dağıtılmak üzere Mezitli Belediyesine mandalina bağışladı. Başkan Tarhan, bağışlanan mandalinaları, hayırsever Ongun ile birlikte Tece ve Davultepe mahallelerinde bulunan dar gelirli vatandaşlara dağıttı.

5 kiloluk poşetler halinde kamyonlarla Tece ve Davultepe bölgelerine ulaştırılan mandalinalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mahalle muhtarları ve belediye meclis üyelerinin de yer aldığı dağıtımda, 7’den 70’e vatandaşlar mandalinaları evlerine götürürken, Başkan Tarhan ve Ülkü Ongun’a teşekkürlerini iletti.

Mezitli Belediyesinin hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturmada öncü görev üstlendiğini dile getiren Ülkü Ongun, “Biz de vatandaşlarımıza bu korona virüslü günlerde destek olmak amacıyla mandalina dağıtmak istedik. Bunun içinde en sağlıklı adresi tespit etmek için Başkanımız Neşet Tarhan’la görüşme yaparak dağıtılmasını sağladık. Başkanımız çok büyük bir incelik göstererek önce beni makamında ağırladı hemen arkasından da dağıtımda benim de yer almamı istediğini iletti. Mandalinaların vatandaşlarımızın bağışıklığının güçlenmesinde faydalı olmasını diler, Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

Mezitlili vatandaşların özellikle korona virüsünün yoğun olduğu dönemde yardımseverliğini gösterdiğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise, “Tüm Türkiye’ye örnek olacak biçimde Mezitlili vatandaşlarımız Belediyemize yük olmadan dayanışma örneği sergileyerek birbirlerine destek oldu. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza maske, dezenfektan ve gıda kolisi dağıtımında çok güzel bir dayanışma örneği sergiledi. Bugün de, hayırsever işkadınımız Ülkü Ongun, virüse karşı dirençli olması adına mandalina dağıtmak istediğini ifade etti. Biz de kendisini misafir ederek dağıtımı birlikte yapmak istedik. Her zaman söylediğim gibi Mezitli farklı bir ilçe ve birbirlerine büyük yardımlaşma sergiliyor. Bundan önce olduğu gibi bize ulaştırılan yardımları ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya devam edeceğiz” dedi.