Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24 ve 25’inci dönem Mersin Milletvekili ve Özel Mersin Su Hastanesi Dahiliye Uzmanı Uzman Dr. Ali Öz,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında darbeci hain FETÖ terör örgütünün karşısında dimdik ayakta duran Türk Milleti’nin tüm dünyaya bir kez daha bölünmez bütünlüğünü gösterdiğini kaydeden Dr. Öz: “15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi canları pahasına tankların karşısına siper olan tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum” dedi.

Türk Milleti’nin tarihin hiçbir döneminde manda ve himayeyi kabul etmediğini de hatırlatan Dr. Öz, tarihin Türk Milleti’ne kastetmeye çalışanların hüsranlarıyla dolu olduğunu vurguladı.

“15 Temmuz’da Aziz Milletimizin dik duruşu, vatanımızı bölmek isteyenlere en güzel cevaptır”

15 Temmuz gecesi yaşanan hain girişimin sonuca ulaşamamasında Türk Milleti’nin dik duruşunun ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kararlılığının olduğunu belirten Dr. Ali Öz: “Türk Milleti tarihinde hiçbir zaman esareti kabul etmemiş ve vatanına, bayrağına, dinine ve diline yapılan saldırılara karşı tek yürek olmuştur. Bu tek yürek oluş her defasında zaferle sonuçlanmıştır. 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan ve devlete sızan hain bir grubun kalkışma girişimi yine aziz Milletimizin sağduyusu ve birliğinin yanı sıra MHP Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in kararlılığı ile başarısızlığa uğramış ve Milletimiz tüm dünyaya bir cevap vermiştir. O cevap, tarihi zaferlerle dolu ecdadımızın, büyük kurtarıcımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün düşman karşısında kazandığı zaferlerin devamıdır. Bu milleti bölmek, bu toprakları parçalamak isteyenler başarısız olacaklarını 15 Temmuz gecesi bir daha görmüştür” dedi.

“Bu millet daha çok Ömer Halisdemirler yetiştirir”

TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR

Hain FETÖ terör örgütünün devleti tasfiye planlarının tutmadığını ve akabinde yaşanan gelişmeler ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimleriyle FETÖ’nün devletten tasfiye edilmesinin başladığını ifade eden Dr. Öz: “Yıllarca devletin içine sızarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğüne kasteden FETÖ terör örgütü yapılan başarılı operasyonlarla çökertilmeye ve devletten tasfiye edilmeye başlamıştır. Aziz vatanımızın her karış toprağı şehitlerimizin kanıyla sulanmıştır. O nedenle topraklarımıza kastedecek kim olursa olsun karşılığını misliyle alacaktır. Hainlere geçit vermeyeceğiz, terör örgütlerine pabucun pahalı olduğunu gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Unutmayın, bu millet daha çok Ömer Halisdemirler yetiştirir” şeklinde konuştu.

“Kalkışmanın engellenmesinde Devlet Bey’in duruşu önemlidir”

Dr. Ali Öz, 15 Temmuz kalkışmasının engellenmesinde en büyük paylardan birinin de olaylarının başladığı andan itibaren Hükümetin arkasında olduğu mesajını veren ve MHP Genel Merkezi’nin tüm ışıklarını yaktırarak Genel Merkez’de gelişmeleri takip eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’de olduğunu da dile getirdi.

“Yıllar öncesinden uyarmıştı”

MHP Lideri Bahçeli’nin FETÖ terör örgütünün emellerini yıllar öncesinden sezip hükümeti uyardığına da dikkat çeken Öz: “15 Temmuz’a geliş sürecinde bu hain yapının nihai emelini önceden sezip ikazlarda bulunan, gerek 15 Temmuz gecesi duruşu ve sonrasındaki tavrı ile devlet adamlığı sorumluluğunu dosta düşmana gösteren Genel başkanım Devlet Bahçeli’yi de unutturmaya çalışanlar olsa da tarih ve aziz Türk Milleti asla unutmayacaktır” diyerek mesajını sonlandırdı.