Gazeteci Sibel Arna’nın Youtube kanalında yaptığı “Bana Arkadaşını Söyle” adlı programa, Ece Seçkin konuk oldu. En yakın arkadaşlarıyla konuk olan Ece Seçkin’in çocukluktan beri hiç ayrılmadığı beş yakın kız arkadaşı var. WhatsApp’daki gruplarının ismi “Kezban’s Vevo”. Kendilerine kezbanlar diyen grup hayattaki her şeyi paylaşıyorlar. Ece Seçkin arkadaşlarıyla ilgili: “Buradaki arkadaşlarımı hayattaki hiç kimseye ve hiçbir şeye değişmem. Ben onlar sayesinde kardeşim olmadığını hiç hissetmedim” diyor.

OKULDAKİ LAKABIM “KÜÇÜK BURJUVA”YDI

Sibel Arna’nın youtube programında Ece Seçkin ile ilgili bilinmeyenler de ortaya çıktı. Seçkin’in lise yıllarındaki lakabının “küçük burjuva” olduğunu biliyor muydunuz? Boyundan dolayı küçük, çok süslü olduğundan dolayı burjuva dediklerini anlatan Seçkin bir gün kendisi beden eğitimi dersindeyken, dolabındaki okul eteğinin arkasına “küçük burjuva” yazan rozet taktıklarını anlattı.

BACAKLARIMI İNCELTMEK İSTERİM

GÜLTAK: “1 NİSAN’DA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ” GÜLTAK: “1 NİSAN’DA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Vücudunda bir yeri değiştirmek istesen bu neresi olurdu sorusuna “Hep çırpı bacak olmak istedim. Bacaklarım ince olsun isterim” diye cevap veren Ece Seçkin’i arkadaşları da doğruladı. Meğer spor yaparken en çok bacaklarına özellikle de üst bacaklarına yüklenir, bazen de haddinden fazla zorlarmış.

Programda konuşulan diğer bilinmeyenlere gelince birbiri ardına sıralayalım bakalım kaçını biliyorsunuz?

*Ece Seçkin’in sinir krizi anında bir şeyleri kırması ile meşhur. En son kendisini 48 kilo göstermeyen tartıyı kırmış.

*Sıkıldığı yerden tuvalete gidiyorum diye kalkıp çekip gitmesiyle meşhur.

*Hiç durmadan 24 saat ağlayabilir. Rekoru bir hafta.

*Boyundan dolayı hiç komplekse girmemiş. Hatta kısa boylu olmanın bir farklılık olduğuna herkesi ikna etmiş.