Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Turgay Benli ve üyesi olan muhtarlarla bir araya gelerek, muhtarların talep ve görüşlerini dinledi.

Belediye meclis salonunda muhtarlarla bir araya gelen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, muhtarların sorunlarını tek tek dinledi. İstek ve talepleri not alan Başkan Bozdoğan, çözülmeyi bekleyen sorunları birimlere iletti.

BU KENTİ AYAĞA KALDIRACAK PROJELERLE GELİYORUZ

Tarsus’a çok büyük katkılar sağlayacak önemli projeler ürettiklerini belirten Başkan Bozdoğan, ilerde bu projeleri herkesin duyacağını söyledi.

Bozdoğan, ‘’Şehrimizin çehresini değiştirecek projeleri yakın bir zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Kenti turizmden tarıma, sanayiden eğitim alanlarına kadar geliştirecek çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

KADINLAR’DAN, BAŞKAN GÜLTAK’A TAM DESTEK KADINLAR’DAN, BAŞKAN GÜLTAK’A TAM DESTEK

Yakın bir zamanda Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili alt yapı çalışmalarını tamamen bitirmiş olacaklarını ifade eden Başkan Bozdoğan, bölgenin yaklaşık 15 bin kişiye iş kapısı olacağını ve kentte ticaret yapan insanların önünü açacağını belirtti.

Bozdoğan, ‘’Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, Tarsus’a inanılmaz bir katkısı olacak. Böyle bir yer bizim kendi bünyemiz içerisinde, bizim olacak, kurulacak olan sanayi bölgesini hepimizin de sahiplenmesi gerekiyor. Gerçekten bu kentin önünü açacak tarımdan, turizmden sonra en büyük projedir’ şeklinde konuştu.