Ayaştürkmenli Mahallesi Muhtarı Mehdi Mehmet Özbağ, mahallede devam eden parke taşı döşeme ve yeni yolların açılması ile ilgili çalışmalar yürüten Silifke Belediyesine teşekkür ettiğini söyledi.

Silifke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından müteahhit firma aracılığı ile devam eden parke taşı döşeme ve yeni yolların açılması çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Ayaştürkmenli Mahallesi Muhtarı Mehdi Mehmet Özbağ, mahallelerinde yürütülen hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ayaştürkmenli Mahallesi Muhtarı Mehdi Mehmet Özbağ, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç’i makamında ziyaret etti. Muhtar Özbağ konuşmasında, “Mahalle halkımız tarafından muhtarlığımıza ulaşan istek ve talepleri ben de Silifke Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok beye ilettim. İsteklerimiz arasında en acil olan yeni yolların açılması ve mahalle aralarında halkımızın yoğun olarak kullandıkları yolların parke taşı döşenmesi değerlendirildi. Şu an da Silifke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz kontrolünde müteahhit firma aracılığıyla parke taşı döşeme çalışmaları devam etmektedir. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları arasında yer alan yeni yolların açılması da yine belediye ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır. Yapılan bu hizmetler sayesinde yazın tozlu kışın da çamurlu yolları kullanmaktan kurtulduk. Mahalle aralarında bulunan mevcut yollarımız parke taşı döşenmesinin ardından halkımızın kullanımına sunulmuştur. Mahallemizde yürütülen çalışmalar bizleri son derece memnun etmektedir. Ayaştürkmenli mahallemize belediye hizmetlerini ulaştıran Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok’a, belediye meclis üyelerimize, belediye çalışanlarımıza şahsım ve mahalle halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

RAMAZAN BAYRAMI’NDA MISIR’A TÜRK AKINI RAMAZAN BAYRAMI’NDA MISIR’A TÜRK AKINI

Kendisini ziyarete gelen Ayaştürkmenli Mahallesi Muhtarı Mehdi Mehmet Özbağ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediyesi Teknik Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç’te konuşmasında, “Belediye olarak mahalle muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepleri belediyemizin imkanları dahilinde gerçekleştiriyoruz. Ayaştürkmenli Mahalle Muhtarlığımız tarafından bize ulaşan bu talepleri biz de Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve birim müdürlerimizle yaptığımız değerlendirmeler sonunda uygulamaya koyduk. İmkanlarımız ölçüsünde 88 mahallemize eşit hizmet götürme gayretimiz devam etmektedir” diyerek muhtar Özbağ’a ziyaretleri için teşekkür ettiğini açıkladı.

Mevlüt PARTAL - SİLİFKE