Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın da talimatıyla harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Müftü Deresi doğu kıyısında yer alan Bisiklet ve Yürüyüş yolu üzerinde kapsamlı yenileme ve düzenleme çalışması yaptı. Ekipler, civarda yaşayan vatandaşların uğrak yerlerinden biri olan bölgedeki oturma banklarını, zarar gören kilitli parke taşları ve bordürleri yeniledi.

KADINLAR’DAN, BAŞKAN GÜLTAK’A TAM DESTEK KADINLAR’DAN, BAŞKAN GÜLTAK’A TAM DESTEK

Ayrıca alandaki aydınlatma direkleri ve çöp kovaları da yenilenirken, toprak tesviyesi yapılıp yeni çim ekilen bisiklet ve yürüyüş yolu üzerinde engelli rampası da hazırlandı. Yenilemenin ardından Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri de alanda temizlik ve bakım çalışması yaptı. Yeşil alan üzerindeki çalışmalara tanık mahalle sakinleri, Başkan Gültak ve ekiplere teşekkür etti.

“Akdeniz’in tüm yeşil alanlarında yenileme çalışması başlattık”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da yaptığı açıklamada, ilçede yer alan tüm park ve yeşil alanlarda yenileme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade etti. Başkan Gültak; “Her gün yüzlerce insanımızın gezmek, dinlenmek, spor yapmak ve bisiklet sürmek amacıyla kullandığı bu yeşil alan varlığımızı hak ettiği şekilde yenileyip yeniden hizmete açtık. Amacımız daha yeşil bir Akdeniz’e kavuşmak; yeşil alan varlığımızı arttırmak ve mevcut alanları da korumak. Akdeniz’de bulunan bütün park ve yeşil alanlarımızda yenileme çalışmalarımız kesintisiz şekilde sürecek” dedi.