İşten çıkartmalarla ilgili gündemden düşmeyen Mersin Büyükşehir Belediyesi bu kez de işçilere yönelik mobbing ve hakaret iddiaları ile gündeme geldi. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Hal kompleksinde görevli Temizlik Amiri olduğu belirtilen A.Ç., mobbing uyguladıkları iddia edilen personelin fotoğrafını çekip sosyal medya hesaplarından Hal Müdürü Mehmet G.’yi de etiketleyerek bir paylaşım yaptı.

A.Ç.'nin fotoğrafının yan tarafına "Köpek her zaman köpektir" yazarak paylaşım yapması kafalarda soru işaretleri bıraktı. Paylaşım daha sonra ağır eleştiri alınca A.Ç. tarafından kaldırıldı. Temizlik amirinin bu paylaşımından sonra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in takınacağı tutum merak konusu oldu.

MOBİNG SÜRÜYOR MU?

KIZILAY'IN GAZZE GEMİSİ MISIR'A ULAŞTI KIZILAY'IN GAZZE GEMİSİ MISIR'A ULAŞTI

Temizlik amirinin bu paylaşımından sonra Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde işçilere yönelik mobbing uygulandığı iddiaları da yeniden gündeme geldi. Bilindiği üzere Başkan Vahap Seçer, göreve geldiği günden bu yana kendinden önceki dönemde işe alınan yüzlerce işçiyi performans yetersizliğini bahane ederek işten çıkarmıştı. Bu işçi çıkarımlarının ardından personele mobbing uygulandığı iddiaları da göndeme gelmiş ancak Seçer ve yönetimi iddiaları yalanlamıştı.