Başkan Gültak, kreş öğretmenleri ile birlikte ziyarete gelen küçük çocuklara çikolata ikramında bulundu, onlarla sohbet etti. Özgürlük Mahallesi’nde yaşayan çocuklar da buluşmada, mahalleye oyun parkı ve spor sahası yapılması taleplerini dile getirdi.

GEZERAVCI UZAYA GÖTÜRDÜĞÜ NESNELERİ AÇIKLADI GEZERAVCI UZAYA GÖTÜRDÜĞÜ NESNELERİ AÇIKLADI

Başkan Gültak ise, mahallede yapımı bitmek üzere olan 9 bin metrekare genişliğe sahip Sekmen Parkı’nın yakında vatandaşların hizmetine gireceğini hatırlattı, geçmişte atıl durumda kalan parkları da yenilediklerini anlattı.

Tırmıl Tepe Spor Kompleksi’nin yapılmasıyla mahallenin büyük bir spor tesisi ve gençlik merkezine kavuşacağını belirten Başkan Gültak, bu tesisten yakın mahallelerde yaşayan tüm insanların faydalanabileceğini anlattı.

“BELEDİYEMİZE NEŞE VE MUTLULUK KATTILAR”

Buluşmada, kreş öğretmenleriyle de sohbet eden Başkan Mustafa Gültak, dile getirdikleri bazı talepleri dinledi, çözüm için birim yetkilileri ile görüştü. Başkan Gültak; “Özgürlük Mahalle Evi bünyesinde hizmet veren kreşimize devam eden çocuklarımızı belediyemizde ağırladık.

Ziyaretleri beni çok mutlu etti, belediyemize neşe ve mutluluk kattılar. En kıymetli varlığımız olan çocuklarımızın sağlığı, mutluluğu ve geleceğe güvenle bakabilmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bu güzel ziyaretleri nedeniyle sevgili çocuklarımıza ve kıymetli kreş öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.